Decor tips?

Heia, idag sto jeg opp halv 10, spise frokost og drakk opp siste rest fra Cocio sjokolademelk, etter jeg hadde drukket den opp, merket jeg at det var faktisk en ganske fin flaske.. Da kom jeg på at jeg burde "oppgradere"  rommet mitt, siden det er ganske fult og ser litt rotete ut! har dere noen tips? :) 

Men før jeg gjorde det måtte jeg tjene litt penger til sommeren;) Vet faktisk ikke helt hvor jeg skal men, jeg trenger penger uansett så, jeg vasket og ryddet kjøkkenet :) det vanskeligste var vell gulvet.. ikke helt min greie, haha;) Her er noen bilder fra dagen:


 Da var det vasking

 Haha, kosejenta<3

 But first let me take a selfie

 Litt triks

 Hun er verdens verste i trikset "spill død" hah, halen logrer som bare det!

Nå har jeg og mamma nettopp vært på butikken/Delias kro og spist middag:) begge tok en vårullmeny, ahh det er så godt! Etter vi hadde spist fikk jeg en kule med kuleis, men den kula, WOW ,den var like stor som ihvertfall 2 kuler, så jeg  var gaanske fornøyd;) Etter jeg hadde spist opp isen dro vi på butikken og handlet :) 

 

Her er noen bilder fra rommet mitt, vist du har noen dekorasjon tips må du gjerne si de til meg! Jeg trenger virkelig hjelp :)

(vinkelen fra døra)
Her er cocio-flasken, ikke så verst eller hva? Det var egentlig sånn etikett utenpå men, jeg la flasken i varmt vann og BOOM alt var borte :D Så ganske fornøyd, men hva skal jeg gjøre med den? Jeg tenkte på å kanskje fylle halve med sånne smurfedrops eller noe sånt, ville det vært søtt?


 

Har dere tips til hva jeg burde gjøre med den?

Hva syns dere er vanskeligst med å vaske? Eller er du kanskje super flink til å vaske?

Har du hund eller andre dyr? :)

Én kommentar

Pappa

10.05.2014 kl.21:28

Rydd litt kvar dag du, og ikke vent med å legge ting på plass. Så blir det nok ryddig, skal du se😉😉

Helene

10.05.2014 kl.23:31

Fyll den med vann også tar du konditorfarge i ei kul farge f.eks lilla :D

Skriv en ny kommentar

hits